18 JUNI: OPFRISCURSUS GOLFREGELS VOOR ALLE LEDEN

Denk je ook wel eens in de baan: hoe zit het ook alweer? Moet ik nu een ‘nearest point of complete relief’ bepalen, of mag ik net zo ver naar achteren als ik wil? En als ik dan het dichtsbijzijnde punt zonder enige belemmering heb bepaald, wat dan? Wat mag ik doen als mijn bal out-of-bounds is en wanneer speel ik een provisional bal? Welke mogelijkheden heb ik als ik in een hindernis lig? Waar mag ik mijn bal onspeelbaar verklaren en waar niet? En wat mag ik wel of niet doen als mijn bal in een kuiltje ligt? 

De golfregels zijn er niet om te straffen, maar om voor iedereen een gelijk speelveld te verschaffen. En… goede regelkennis kan je ook enorm helpen. Bijvoorbeeld als je goed weet welke zaken je allemaal zonder strafslag mag ontwijken….

Zie je die update wel zitten? Doe dan mee met deze opfriscursus met voorbeelden van onze eigen golfbaan!

Wanneer: 18 juni, 19.30 – 21.30 uur

Waar: restaurantgedeelte van het clubhuis.

Door wie: Karin van Erven en Ivone Bergsma.

Je kunt je via de website inschrijven, op dezelfde plek waar je voor wedstrijden inschrijft.

Graag tot dan!

Meer nieuws­berichten

Maandbeker Pruimengaard

De Maandbeker Pruimengaard is toegankelijk voor alle leden, dus óók voor de 9-holesleden. Het is een wedstrijd over 9 holes waarin vooral...

Lees meer