Eerste maandbeker van het zomerseizoen

Dinsdag 9 mei. Wil je weten hoe het je lukt om als eerste te eindigen met 36 punten (hcp 11,5) wanneer de regen rijkelijk valt, de lus Appel net is ‘geprikt’ en ‘gezandstraald’, je een 9-holes ronde ook wel best zou vinden, je heel veel kletst met je flightgenoten? Vraag tips aan Véronique van Sommeren! Gefeliciteerd!

Patty Platteel eindigde met 29 punten als tweede, nadat ze steeds beter in haar spel kwam (eerste 9 holes: 7 punten). Gail Groen sloot als derde aan met 28 punten. Birdies werden ook genoteerd: Véronique van Sommeren, Gail Groen en Joke de Groot mogen trots zijn!

Volgende week is weer een stablefordwedstrijd en tevens de voorronde voor de finale van de landelijke Oma-wedstrijd. Alle extra inkomsten komen ten goede aan SOS Kinderdorpen. Geef bij inschrijving aan of je meedingt naar afvaardiging voor de landelijke Oma-wedstrijd. De nazit wordt aangekleed met een lekker hapje.

N.B.:

‘Late start’-wensen zullen niet altijd worden gehonoreerd. Zeg je kort voor een wedstrijd af, bedenk dan dat dit consequenties kan hebben voor het wel of niet doorgaan van een wedstrijd (het minimumaantal is 12 deelnemers). Deze eerste keer (9 mei) moesten zelfs de maandbekers A en B om die reden worden samengevoegd.

Meer nieuws­berichten