Beter en Gezond Golfen; nieuwe trainingen vanaf eind januari 2024

Golfpro Rob Siereveld en de golffysiotherapeuten Arjen van den Heuvel en Wim van Kranenburg van Vitas Fysiotherapie willen in januari / februari 2024 opnieuw de trainingen in het kader van Beter en Gezond Golfen verzorgen. Eerdere trainingen werden door de deelnemers als succesvol beoordeeld.

De kosten voor 10 lessen zijn € 310. Doe je voor de eerste keer mee, dan betaal je € 270, omdat de vereniging de kosten van de fysieke screening bij aanvang van de lescyclus voor haar rekening neemt.

Lekker vrij trainen op de baan, in de open lucht oefenen samen met een groep medespelers op techniek en lichaamscoördinatie/beheersing, met als doel beter en langer te golfen. Een half uur met de fysiotherapeuten trainen en aansluitend een uur met de golfpro de techniek verder ontwikkelen. Kortom, 90 minuten bezig zijn met je lichaam en je favoriete sport. Dat wil toch iedereen? 

Trainingsdata

Vrijdagen van 9.30 uur tot 11.00 uur.

26 januari – 2, 9 en 16 februari – 1, 8, 15 en 29 maart – 5 en 19 april

Zaterdagen van 9.30 tot 11.00 uur.

27 januari – 3, 10 en 17 februari – 2, 9, 16 en 30 maart – 6 en 20 april

Voor aanvang van de cursus maakt de golffysiotherapeut een afspraak met je voor een fysieke screening.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je op een andere manier met jouw sport bezig zijn? In de volgende NIEUWS! en op de website komt nadere informatie over invulling van de trainingen. Inschrijven kan al! De trainingen staan in de Jaarkalender op de website. 

“Ik heb bij de trainingen Beter en Gezond Golfen geleerd welke spieren en gewrichten je gebruikt bij golf en hoe je deze met oefeningen kan versterken, waardoor je in de baan soepeler kan golfen. Na het half uurtje fysio-oefeningen werkten we met Rob aan verbetering van de golftechniek. Het is ook heel leuk en gezellig om met een groepje cursisten samen deze trainingen te beleven! Ik vond het in elk geval een positieve bijdrage leveren aan mijn golfspel”. (Marloes Gebuijs)

Meer nieuws­berichten

Maandbeker Pruimengaard

De Maandbeker Pruimengaard is toegankelijk voor alle leden, dus óók voor de 9-holesleden. Het is een wedstrijd over 9 holes waarin vooral...

Lees meer