CHAPEAU voor het goede doel

Terwijl de eerste toeschouwers zich in de vroege ochtend verzamelden bij Paleis Noordeinde, de koning en koningin nauwgezet hun kleding aantrokken, en de hoedjes van de Kamerleden goed met pinnen werden vastgezet, bereidden de dames van De Batouwe zich voor op de eerste echte Dames-Prinsjesdagwedstrijd. De aanwezige dames gaven na de wedstrijd acte de présence met leuke hoeden of hoedjes en petten, waarbij Ingrid Meulemans op een ludieke wijze ieder hoedje met een verhaal een podium gaf.

Deze bijzondere wedstrijd stond echter niet alleen in het teken van hoedjes, maar veel meer nog in het teken van aandacht voor het Toon Hermanshuis Rivierenland. Voor dit goede doel werd het mooie bedrag van € 215,00 bij elkaar gebracht.

Al met al kijken we terug op een bijzondere dag. Winnares van de wedstrijd werd Joke de Groot (37 punten en 2 birdies). Véronique van Sommeren werd tweede met 36 punten en Marja Alofs sloot de rij met 31 punten. Deze uitslag was echter ondergeschikt aan het mooie doel en de gedachten aan ‘onze miljoenennota’.

In de komende nieuwsbrief meer foto’s en een uitgebreider verslag van de dag.

Wordt vervolgd!

Meer nieuws­berichten

Wim den Bieman is overleden

Wij ontvingen het trieste bericht dat Wim den Bieman is overleden op 21 november jl. Wim was lid sinds 1998 tot eind vorig jaar, toen hij...

Lees meer