Charity Bowl wedstrijd 7|7|2024

Zondag 7 juli werd de Charity Bowl wedstrijd gespeeld. Dertien teams van vier personen vertrokken voor de shotgunstart om 10.30 uur de baan in. De dag werd gekenmerkt door veel zon, veel wind en – helaas voor de allerlaatste flight die binnenkwam – ook een enorme plensbui.

Het winnende team kwam binnen met een score van maar liefst 55 stablefordpunten en de birdies vielen met bosjes uit de lucht: dertien in totaal!

De opbrengst dit jaar ging naar Klesteo in Tiel, de kleding- en speelgoedbank voor het hele Rivierenland. Tino van Lienden, voorzitter van bet bestuur van Klesteo, kon een riante cheque in ontvangst nemen. Het bestuur van De Batouwe maakte een mooi gebaar door de opbrengst van de Charity Bowl te verdubbelen. In zijn bedankwoordje gaf Tino van Lienden een korte uitleg over Klesteo – een non-profitorganisatie die mensen helpt die het financieel moeilijk hebben.

Tino van Lienden krijgt een cheque overhandigd van € 1.000

Tino van Lienden (midden) met twee leden van het winnende team: links Mans ten Broeke en rechts Wim Laponder (heel jammer dat we deze foto binnen moesten maken)

Meer nieuws­berichten

Geslaagde Avond4Daagse

>>Lees hier het verslag dat winnaar Rodri Laisina schreef. Ook vind je daar de totale uitslag en de foto's. Rodri Laisina aan het woord na...

Lees meer