Clubconsul Old Grand Dad

Het doel van de Stichting Old Grand Dad is het realiseren van sport- en spelmogelijkheden voor gehandicapte kinderen. Ruim 6.000 golfende grootvaders in Nederland zetten zich in als donateur voor deze stichting. Wijnand Eissens is Clubconsul Old Grand  Dad op De Batouwe.

Old Grand Dad Club De Batouwe voor weldadige grootvaders!

De landelijke stichting Old Grand Dad biedt financiële ondersteuning aan sport- en spelprojecten voor gehandicapte kinderen. Ruim 6000 golfende grootvaders in Nederland maken dat met elkaar en met een inleg van ruim € 130.000 per jaar mogelijk.
Zie www.oldgranddad.nl

Vroegere clubconsul Wijnand Eissens: “Ook op De Batouwe zijn tientallen grootvaders donateur van de Stichting Old Grand Dad. Grootvaders zijn een gelukkig volkje. Ik nodig daarom graag alle grootvaders van De Batouwe uit zich aan te melden, donateur te worden en daarmee andere (klein)kinderen aan wat extra spel- en speelplezier te helpen. Hoe mooi is dat! We hanteren overigens een ruime definitie voor het begrip grootvader en wel: ‘eenieder, die zelf veronderstelt grootvader te zijn’.”

Clubwedstrijd, regiofinale, landelijke finale

Als donateur van de Stichting steun je een geweldig doel én je krijgt er vriendschappelijke wedstrijden met een grootvaderlijk tintje en toepasselijke prijzen voor terug.

Elk jaar in mei of juni (zie de Wedstrijdkalender op de site, waar je je voor de wedstrijd kunt aanmelden) spelen de grootvaders-donateur de Batouwe-clubwedstrijd om de titel  ‘Grootvader van het Jaar’. In de wedstrijd wordt er ook gestreden om de kleinzoon- en kleindochter neary en de kleinkinderen-leary en natuurlijk om een plaats in de regiofinale. met een gezellig nazit!

Eind juni/begin juli spelen de (vijf) best geklasseerde grootvaders van de Batouwe-wedstrijd met 80 grootvaders van andere banen de regiofinale. Daar plaatsen de besten zich voor de landelijke finale, die elk jaar in augustus wordt gespeeld op een fraaie baan elders in het land.

Het goede doel: tips zijn welkom!

Het mooie van dit al: één of meer mooie wedstrijden en tegelijkertijd een financiële ondersteuning, die het doel van de Stichting Old Grand Dad helpt realiseren: het projectmatig steunen van sport- en spelmogelijkheden voor gehandicapte kinderen.

Daar blijken grootvaders gelukkig gevoelig voor. Heb je suggesties of weet je een concreet project, laat het me weten, dan overleggen we over de mogelijkheid een financiële bijdrage aan te vragen bij de stichting.

Ben je grootvader, maak je bekend en sluit je aan!

Voor verdere info of om donateur te worden voor (minimaal) € 20 per jaar: Meld je aan via www.oldgranddad.nl.

Wil je meer weten, mail dan naar Bart Staal, Clubconsul voor Old Grand Dad op De Batouwe fam.b.staal@gmail.com of bel 06 50630059. Blijf als grootvader van gezonde (klein)kids niet achter, steun met je bijdrage al die gehandicapte jongeren, die daardoor ook kunnen spelen en sporten. Ben je al donateur, informeer andere grootvaders en nodig ze uit ook donateur te worden.