Heerencommissie

De Heerencommissie organiseert het hele jaar door elke maandag (officiële feestdagen uitgezonderd) een qualifying wedstrijd voor Heeren. De minimale speeleis is handicap 54 en we spelen in wisselende flights van drie personen. Het inschrijfgeld bedraagt € 4 per wedstrijd. Op de ‘gewone’ HeerenMaandagen starten we vanaf 09.00u op twee lussen. Na afloop is er ruim tijd voor ontmoeting en worden de prijswinnaars bekendgemaakt.

Zomerseizoen

Naast de ‘gewone’ HeerenMaandagen  hebben we meerdere ‘specials’ op ons zomerprogramma staan. De Maandbekerwedstrijd op de eerste maandag van een zomermaand is daar een voorbeeld van. Tijdens het hele zomerseizoen staan de titels van HeerenMaster (best of 15) en BirdieMaster (hoogste aantal) op het spel. De winnaars worden vermeld op de borden in ons clubhuis en zij mogen mooie prijzen in ontvangst nemen. 

Funwedstrijden

Natuurlijk organiseren we ook funwedstrijden zoals bijvoorbeeld matchplay-wedstrijden. Ook organiseren we een aantal middagwedstrijden, met na afloop gezellig samen eten. De jaarlijkse Vriendendag is een hoogtepunt. Een wedstrijd waarin samen met vrienden en bekenden kan worden gespeeld en die wordt afgesloten met een BBQ. De overgang van de seizoenen wordt gemarkeerd door onze openings- en slotwedstrijden. Daarbij worden de seizoenstitels en de bijbehorende prijzen uitgereikt.

Winterseizoen

In het non-qualifying winterseizoen spelen we zolang de weers- en baanomstandigheden dat toelaten. In de donkerste wintermaanden starten we niet eerder dan 10.00u. De titel van WinterKoning wordt toegekend aan de deelnemer die op basis van de beste 8 wedstrijden de hoogste score heeft behaald.

 

Inschrijven

Het inschrijven voor alle wedstrijden kan via de website van de vereniging of via de app E-Golf4U. Naast informatie over het inschrijfgeld kun je hierbij aangeven of je vroeg of wat later wilt starten en of je gebruik wilt maken van een Handicart. Speel je regelmatig mee, dan wordt het inschrijfgeld (€ 4) door onze penningmeester verrekend met een voorschot. Is het voorschot op, dan krijg je per e-mail een verzoek om het aan te vullen.

 

 

 

 

Heb je vragen?

Bel een commissielid!