Jeugd schitterde tijdens het BBJO

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober stond De Batouwe in het teken van het BBJO, het Batouwe Betuws Jeugd Open. Voor degenen die dit jaarlijkse evenement nog nooit hebben bezocht: het is een aanrader! Het toernooi telt mee voor de NGF Junior Ranking, wat het extra aantrekkelijk maakt.

Jeugdige spelers tot en met 25 jaar gingen in vier speelcategorieën met elkaar de strijd aan. De dappere hoogste handicappers speelden op zondag 9 holes Peren, een uitdagende lus voor deze beginnende golfers. De overige spelers, met handicaps variërend van -1.8 tot 29.6, speelden zowel op zaterdag als op zondag 18 holes, Appel en Kersen. Er werd op alle niveaus serieus gespeeld en er waren spectaculaire acties te zien, zeker in de categorie van de laagste handicappers.

Voor het publiek was er een overdekte tribune opgesteld achter de dubbele green van Kersen 4 en 5. En natuurlijk was ook het terras van het clubhuis een uitstekende plek om de spelers te zien binnenkomen vanaf Kersen 9.

De wedstrijdleiding was in handen van Orlando Sardaro, die daarbij onder andere ondersteund werd door de Jeugdcommissie. Dankzij de vaste sponsoren, de inzet van de greenkeepers, marshals, referees en vele andere vrijwilligers werd het een echt golffeestje.

Lees alle uitslagen op de BBJO-site.

In de komende nieuwsbrief een uitgebreid verslag en meer foto’s.

Meer nieuws­berichten

Maandbeker Pruimengaard

De Maandbeker Pruimengaard is toegankelijk voor alle leden, dus óók voor de 9-holesleden. Het is een wedstrijd over 9 holes waarin vooral...

Lees meer