Koppeltjeswedstrijd

Op tweede pinksterdag werd de Koppeltjeswedstrijd gespeeld (niet te verwarren met de Koppelrondes!). Dertig teams van twee personen gingen de strijd met elkaar aan in deze foursome stablefordwedstrijd. Een van de prijswinnaars schreef de volgende terugblik:

Op 20 mei hebben Wim Laponder en ondergetekende meegedaan aan de Koppeltjeswedstrijd. De omstandigheden waren perfect, de baan lag er erg goed bij en de weersomstandigheden waren ook goed met een mooie temperatuur, een lekker zonnetje en bijna geen wind.

Samen met onze flightgenoten hebben we een prachtige ronde kunnen spelen. We hadden echt niet verwacht dat we met 34 punten de wedstrijd zouden kunnen winnen. Daarnaast werd ook de Leary een prooi voor ons.

Volgend jaar willen we graag de eer verdedigen als de wedstrijd weer georganiseerd wordt.

Vanaf deze plek willen we de organisatie bedanken voor het organiseren van deze mooie wedstrijd en onze flightgenoten Jan Arentsen en Annemiek Krielaart voor de gezellige wedstrijd.

Johan van Zetten

Alle prijswinnaars:

1e plaats: Team 7 Wim Laponder en Johan van Zetten, met 34 punten
2e plaats: Team 16 Gail Groen-Vernon Smith en Pieter den Boeft, met 33 punten
3e plaats: Team 3 Hilde Szabó-Van der Velde en Zoltan Szabó, met 32 punten

Meer nieuws­berichten

Maandbeker Pruimengaard

De Maandbeker Pruimengaard is toegankelijk voor alle leden, dus óók voor de 9-holesleden. Het is een wedstrijd over 9 holes waarin vooral...

Lees meer