Openingswedstrijd Heerenmaandag

Met een Buienradar-forecast van 21 mm regen op de zondag, waren de verwachtingen over de opkomst gespannen. Toch waren er 47 deelnemers die het aandurfden om de eerste wedstrijd van het seizoen de inmiddels qualifying baan in te gaan. De weersomstandigheden vielen reuze mee (iets wat wij op de maandag vaker meemaken), met soms zelfs een zonnetje op het gezicht. Na de koffie of thee met heerlijke Betuwse cake met gele room ging iedereen klokslag 11 uur de baan in. Marshal Gert zorgde voor het startsignaal. Het broodje kroket mocht halverwege de wedstrijd bij het restaurant opgehaald worden.

Na dik vier uur was iedereen binnen. In het voorwoord van de prijsuitreiking werd vermeld dat Jan Willem Doove wegens gezondheidsproblemen zijn voorzitterschap beëindigt. De voorzittersfunctie zal nu worden ingevuld door Gerard de Roij. De vrijgekomen plaats wordt opgevuld door Theo van Eindhoven. Zo zijn we weer helemaal op sterkte.

Verder werd veel lof uitgesproken over een aantal deelnemers die eigenlijk niet de baan in konden, omdat ze afhankelijk zijn van een buggy. Allen hebben het zonder buggy geprobeerd en de ronde volledig volbracht. Complimenten!!!

Prijsuitreiking

Allereerst was de huldiging van de Winterkoning aan de beurt: Erik van Vliet speelde de acht beste wedstrijden met een totaal van 234 punten.

De Neary (A8) en Longest (P6) werden respectievelijk gewonnen door Henny den Bieman en Wim Langras.

Bij de wedstrijd eindigden maar liefst drie teams met 51 punten, een close finish dus. Op de tweede plaats kwam het team van Gerard de Roij, Nico de Vos, René Jansen en Hans Henzen.

De eerste prijs werd gewonnen door het team van Jan van Buuren, Gerard Vernooij, Wim Langras en Theo van Eindhoven.

Al met al een geslaagde dag die afgesloten werd met een groepsfoto op het terras. Deze zal bij de andere foto’s beneden in de hal worden toegevoegd.

De Heerencommissie

Meer nieuws­berichten

Clubladder Batouwe

De eerste ronde in de Clubladder op De Batouwe zit er op. Zie hieronder de uitslagen: De wedstrijden voor de volgende ronde (tot 28...

Lees meer