Openingswedstrijd MIXwoensdag

Tijdens de openingswedstrijd van de MIXwoensdag op woensdag 3 april werd Texas Scramble gespeeld, een leuke spelvorm voor dit soort funwedstrijden. Hoewel de zon niet uitbundig scheen, zoals op Tweede Paasdag, was het ook niet zo regenachtig als aanvankelijk voorspeld. In de loop van de middag klaarde het op en kon de hele groep buiten op de foto worden gezet. De buggy’s mochten de baan niet in, en daarom kon de wedstrijdleiding niet de baan in met hapjes en drankjes. Dit werd handig opgelost: alle deelnemers konden na Appel 9 of Peren 9 langsgaan bij het clubhuis voor een lekkere snack en een glaasje drinken. Na afloop werd iedereen nog eens verwend met heerlijke warme en koude hapjes in het restaurant.

Bij de prijsuitreiking werd eerst de beker uitgereikt aan de winnaar van de Snertcompetitie, René Jansen. Hij mag zich een jaar lang Snertkampioen noemen. Ook was er een prijs voor Antoinette Janssen-Schouten, die erin slaagde haar bal het dichtst bij de de lijn te krijgen op de fairway van Peren 1 (split the fairway).

Daarna werden de drie winnende teams beloond met een leuke prijs. Op de foto het team dat de eerste plaats wist te bemachtigen: Fred Streefkerk, Liesbeth Dreeuws-Robbers, Mans ten Broeke en Jo van Oijen.

Tot slot werden de aanwezige restaurantmedewerkers naar voren gehaald om een bedankje en een aardige attentie in ontvangst te nemen: een bijenhotel op een steker voor in de tuin.

Kortom: we kijken terug op een goed georganiseerde en gezellige openingsdag. Hulde aan de wedstrijdorganisatie!

Meer nieuws­berichten

Clubladder De Batouwe

Uitslagen ronde 3 Wedstrijden ronde 4 Wedstrijdverslagen Doe ook mee aan deze leuke matchplaywedstrijden. Je kan zelf kiezen hoe vaak je...

Lees meer

Koppeltjeswedstrijd

Op tweede pinksterdag werd de Koppeltjeswedstrijd gespeeld (niet te verwarren met de Koppelrondes!). Dertig teams van twee personen gingen...

Lees meer