Ortho=Solutions Tricolorewedstrijd 8 juni

Gesponsord door het bedrijf van Henrico Chin vond op 8 juni de Tricolore wedstrijd plaats, geheel in lijn met de drie kleuren in het logo van Ortho=Solutions. Ortho = Solutions is specialist op het gebied van apparaten voor de orthodontiepraktijk. Het was een mooie dag en er waren mooie prijzen te verdienen! Om te beginnen kreeg iedere deelnemer een golfbal met het logo van Ortho=Solutions. De deelnemers vonden het allemaal leuk nu ook eens van andere teekleuren te spelen dan ze doorgaans doen, dat geeft weer een heel ander perspectief van de baan!

Op de foto de winnaars samen met Henrico Chin. Annemiek Krielaart had de 10e plaats en Dirk Neuhaus de troostprijs voor de laatste plaats (er moet iemand laatste zijn…). Op de 1e plaats Hans Matse, 2e plaats Hans Thiadens, 3e plaats Mario Wakker, 4e plaats Michelle Stunnenberg. Henrico, hartelijk dank voor het sponsoren van deze leuke wedstrijd!

Meer nieuws­berichten

Maandbeker Pruimengaard

De Maandbeker Pruimengaard is toegankelijk voor alle leden, dus óók voor de 9-holesleden. Het is een wedstrijd over 9 holes waarin vooral...

Lees meer