Reciproque-wedstrijd dames in Heelsum

Dinsdag 2 juli vertrokken de leden van de Damescommissie voor de reciproque-wedstrijd (uitwisselingswedstrijd) van 2024 richting Heelsum. Een wedstrijd waarin Damescommissieleden van verschillende golfclubs tegen elkaar strijden. Dit jaar werd het evenement georganiseerd door Golfclub Heelsum.

Na een hartelijke ontvangst en heerlijke koffie ging de wedstrijd om 12.00 uur van start. Heelsum heeft een uitdagende baan, waarbij je maar beter op de fairways kunt blijven, want eindig je in de rough, dan moet je alle zeilen bijzetten om met een beetje afstand weer terug op de fairway te komen.

Toch ging het de dames van De Batouwe goed af. Als eerste eindigden Ton van Zuilekom en Patty Platteel. De prijs was voor beiden een greenfeevoucher voor Edese GC Papendal. De tweede plaats was voor Marlies Schuil en (invalster) Diny Wolters. Wijn kwam hun kant op. Patty ging met een prijs (drie ballen) voor de longest naar huis en het scheelde maar een haar of Gerrie Koenen had de neary in de pocket (94 cm van de vlag)! Een topresultaat dus!

Al met al was het een hele leuke dag en over het weer hadden we niets te klagen. Ook de aangeklede borrel viel goed in de smaak; deze vulde onze magen. Nederland moest die avond spelen voor het EK, en daarom vertrokken de meeste dames al vroeg richting huis voor de tweede helft.

Angeline heeft de honneurs voor de thuisblijvers waargenomen, en als we de uitslag bekijken is ook daar heel goed gelopen! Veel dank Angeline!

Namens de Damescommissie,
Patty Platteel

Meer nieuws­berichten

Geslaagde Avond4Daagse

>>Lees hier het verslag dat winnaar Rodri Laisina schreef. Ook vind je daar de totale uitslag en de foto's. Rodri Laisina aan het woord na...

Lees meer