MIXwoensdag commissie

De MIXwoensdagcommissie (MIXCo) organiseert het hele jaar door op de woensdagmorgen wedstrijden over 18 of 9 holes (naar keuze vroeg of bij doorstart instromen) voor dames en heren van elke leeftijd die lid zijn van De Batouwe en die een handicap hebben van 54 of lager. Alle wedstrijden staan in de Jaarkalender onder Activiteiten op deze website.

Zomerseizoen

Het zomerseizoen (1 april tot 1 november) wordt geopend met een gezellige openingswedstrijd en afgesloten met een leuke slotwedstrijd. Deze wedstrijden hebben een feestelijk karakter en een bijpassende wedstrijdvorm. Op de tweede woensdag van de maand wordt de wedstrijd om de Maandtrofee gespeeld (behalve als de dag op een feestdag valt; dan wordt de wedstrijd een week doorgeschoven). Er wordt ingedeeld in één handicap 0 t/m 54. De winnaars van de Maandtrofeewedstrijden dingen tevens mee naar de titel MIXwoensdaggolfer van het Jaar met bijbehorende trofee (best of 5). De winnaar wordt bekendgemaakt en gehuldigd op de avond van de slotwedstrijd.

Wedstrijden

Alle wedstrijden zijn qualifying, tenzij anders aangegeven. Eens per maand wordt een funwedstrijd (non-qualifying) gespeeld. Er wordt gestart op de holes 1 en 10. De wachttijd voor de uitslag en prijsuitreiking wordt hierdoor met 2 uur ingekort, zodat alle deelnemers aanwezig kunnen zijn tijdens de gezellige nazit. 

Je kan inschrijven via de Jaarkalender, via de E-Golf4U-app of op de E-Golf4U-terminal in de hal van het clubhuis, tot zondagavond 17.00 uur voorafgaand aan de wedstrijddag. Uiterlijk maandagmorgen 12.00 uur voorafgaand aan de wedstrijddag ontvang je de startlijst per e-mail en wordt deze gepubliceerd bij de wedstrijd op de Jaarkalender. 

In de Jaarkalender zie je ook de starttijden, startlijsten en uitslagen.

Het inschrijfgeld voor de standaardwedstrijden bedraagt € 3 per persoon. Voor sommige wedstrijden wordt een ander bedrag gehanteerd. Dit staat bij de Info van de wedstrijd in de Jaarkalender.

Er worden gemengde flights samengesteld, wat een heel andere dimensie aan het spel geeft dan alleen dames- of herenflights. In principe speel je iedere week met andere flightgenoten, waardoor veel mensen leert kennen of weer eens spreekt.

 

Winterseizoen

Gedurende het winterseizoen (1 november-1 april) worden er ook wedstrijden georganiseerd. Je kunt op dezelfde wijze als hierboven vermeld inschrijven. De sluitingstijd is iets later dan in de zomer, namelijk maandagavond 17.00 uur. Uiterlijk dinsdagmorgen 12.00 uur voorafgaand aan de wedstrijddag ontvang je de startlijst per e-mail en wordt de startlijst gepubliceerd bij de wedstrijd op de jaarkalender.
Er wordt in de maanden november t/m februari gestart op hole 1. Alle wedstrijden zijn non-qualifying, ook als de baan wel qualifying is! In dat geval wordt er een Mulligan ingezet! 

Op iedere tweede en vierde woensdag van de maand telt de uitkomst van de wedstrijd mee in de MIXwoensdag Snertcompetitie. De winnaar daarvan wordt op de Openingsdag bekend gemaakt en gehuldigd. 

Heb je vragen of suggesties?

 Neem dan contact op met één van de commissieleden senioren@debatouwe.nl