Slotwedstrijd MIXwoensdag

Onder barre weersomstandigheden, op een drijfnatte baan, zijn maar liefst 39 deelnemers de baan ingetogen om de Texas Scramble slotwedstrijd van de MIXwoensdag te spelen op woensdag 25 oktober. Zeven spelers konden helaas niet meedoen, omdat er geen buggies de baan in mochten.

Hulde aan alle spelers dat ze ondanks het slechte weer toch allemaal gekomen zijn en gespeeld hebben. Daar waren we als wedstrijdleiding (Martin van Etten en Angeline Muijs van de Moer) uiteraard heel erg blij mee.

Bij binnenkomst werden de deelnemers door de horeca snel getrakteerd op heerlijke warme hapjes. Tijdens de prijsuitreiking en gezellige nazit werden nog meer heerlijkheden uitgedeeld. Er waren naast de teamprijzen onder andere prijzen voor twee speciale verrichtingen: split the fairway op P1 en de longest op A1 (voor dames en heren). Alle prijswinnaars gingen op de foto.

Ook werd de MIXwoensdag golfer 2023 gehuldigd: Koos Bink.

Verder moet nog vermeld worden dat Martin van Etten en Henk van de Vreede per 1 november na vele jaren trouwe dienst de MIXco zullen verlaten. Zij zullen vanaf die datum dus niet meer achter de wedstrijdtafel zitten, maar wel ervoor, want ze blijven uiteraard meespelen met onze wedstrijden. We hebben beiden ruimschoots bedankt voor hun jarenlange inspanningen.
Als nieuwe leden kunnen wij op die datum verwelkomen:
José Milder
Ria van der Peet
Fred Streefkerk
Mans ten Broeke
Deze ‘nieuwe’ gezichten gaan jullie de komende tijd achter de wedstrijdtafel aantreffen.

Meer nieuws­berichten

Clubladder De Batouwe

Uitslagen ronde 3 Wedstrijden ronde 4 Wedstrijdverslagen Doe ook mee aan deze leuke matchplaywedstrijden. Je kan zelf kiezen hoe vaak je...

Lees meer

Koppeltjeswedstrijd

Op tweede pinksterdag werd de Koppeltjeswedstrijd gespeeld (niet te verwarren met de Koppelrondes!). Dertig teams van twee personen gingen...

Lees meer