Sponsoring

Golfclub Batouwe is een bloeiende club met een rijke historie en een ambitieuze toekomst. We streven ernaar om onze leden een optimale golfbeleving te bieden, zowel op als rond de baan. Om dit te realiseren, zijn we op zoek naar partners die onze visie delen en ons willen helpen om onze doelstellingen te behalen.

Sponsorprogramma’s

Vergroot uw naams- en merkenbekendheid door Sponsor te worden

Golfvereniging De Batouwe biedt u fantastische mogelijkheden uw naamsbekendheid te vergroten, niet alleen onder de ruim 1100 leden maar ook bij de vele bezoekers van ons complex. Onze vereniging biedt een prachtige omgeving in het hart van de Betuwe, waar golfliefhebbers elkaar ontmoeten. Als sponsor wordt uw merk prominent getoond tijdens onze verenigingsevenementen en op onze website, zichtbaar voor zowel onze vaste leden als ook voor grote aantallen gastspelers.

Speel samen met Golfvereniging De Batouwe de leukste toernooien en verbind uw naam aan onze prachtige club en de golfsport.

Sponsor onze vereniging en zet uw merk op voorsprong

Creëer groei als sponsor van golfvereniging De Batouwe

  • Vergroot uw naamsbekendheid: als sponsor staat u in de spotlights! U bereikt een specifiek en betrokken lokaal publiek. Uw logo en naam worden prominent getoond op onze evenementen en onze website. Het staat u vrij promotiemateriaal beschikbaar te stellen en te tonen rondom een door u gesponsord evenement, zowel op het terrein als in het gezellige clubhuis. Zo garanderen wij u maximale exposure.
  • Targeted Marketing Opportunities: Door uw deelname aan een door u gesponsord evenement, heeft u de mogelijkheid tot direct contact met onze deelnemers, die kunnen behoren tot uw specifieke doelgroep. Creëer doelgroepgerichte marketing activiteiten rondom het door u gesponsorde evenement.

 

  • Versterk lokale aanwezigheid: verbind uw naam aan een lokaal evenement en creëer de “gun factor” door betrokkenheid.
  • Hoge klant loyaliteit: door het sponsoren van lokale evenementen laat u deze betrokkenheid zien. Potentiele klanten zullen sneller een bedrijf inschakelen welke betrokken is bij onze vereniging en lokale evenementen steunt.
  • Positieve merk associatie: uw bedrijf zal geassocieerd worden met de positieve waarde en standaard van de evenementen van Golfvereniging De Batouwe. Vind via onze evenementen nieuwe klanten met vergelijkbare interesses.

 

Pakket voorbeelden:

Sponsoring van onze competitive- of jeugdteams
Uw naam prominent op de kleding en op alle fotomateriaal. Tevens vermelding op onze website.

Sponsoring van een evenement of prijzen
Als sponsor, wordt een evenement naar u vernoemd en wordt de mogelijkheid geboden prominent aanwezig te zijn en rechtstreeks contact met potentiële relaties te hebben. Zorgt u voor de prijzen, zorgen wij voor uitgebreide vermelding tijdens de prijsuitreiking. Uiteraard wordt uw naam vermeld op onze website.

Klik op de onderstaande button en mail ons. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij bespreken graag de mogelijkheden van sponsoring met u, om het voor uw bedrijf beste pakket samen te stellen. Maak een positieve impact op potentiele klanten en meld u vandaag nog aan.

Sponsor Golfvereniging De Batouwe, investeer in uw bedrijf.

Sponsor worden

Interesse om sponsor te worden van Golfclub Batouwe? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. We bespreken graag de mogelijkheden met u en bekijken samen welk sponsorpakket het beste bij uw bedrijf past.

Sponsoren

Wij zijn dankbaar voor de trouwe support van onze sponsoren. Door hun bijdrage kunnen we blijven investeren in onze club en de faciliteiten voor onze leden.

Wordt ook sponsor!

Ook jij kan profiteren van de voordelen van sponsoring. Kijk op onze sponsorpagina voor meer informatie.