Veel waardering voor bijdrage Albert Hol

Na de slotwedstrijd van de HeerenMaandag heeft Albert Hol zijn functie binnen de HeerenCommissie neergelegd. Na zo’n twaalf jaar zijn bijdrage te hebben geleverd, vond Albert het tijd om het stokje over te dragen. Tijdens de laatste vergadering van de HeerenCommissie en na de slotwedstrijd werd Albert bedankt voor zijn jarenlange inzet.

Dat deze inzet zeer werd gewaardeerd, bleek wel uit het luide applaus van de aanwezige deelnemers. Albert heeft zijn taken altijd met veel inzet, betrokkenheid en humor ingevuld. Zijn inzicht, overzicht en empathisch vermogen hebben in belangrijke mate bijgedragen aan de organisatie van zowel de wekelijkse als de speciale wedstrijden. Voorbeelden zijn de openings- en slotwedstrijden en de Vriendendag.

Albert had naast oog voor de organisatie ook oog voor de individuele speler.  We raken een waardevol lid van onze commissie kwijt. Met veel dank en waardering voor de inzet en betrokkenheid van Albert is afscheid van hem genomen als lid van de HeerenCommissie.

De plek die vrijkomt door het vertrek van Albert wordt ingenomen door Anton Verkerk. Anton zal op zijn eigen wijze een bijdrage gaan leveren aan de HeerenMaandagen. We heten  Anton hartelijk welkom en wensen hem veel succes en plezier in onze commissie.

De HeerenCommissie

Albert (links) in beeld tijdens de slotwedstrijd 2023, bij de huldiging van Theo Roeleveld (rechts) als HeerenMaster 2023

Meer nieuws­berichten

Clubladder Batouwe

De eerste ronde in de Clubladder op De Batouwe zit er op. Zie hieronder de uitslagen: De wedstrijden voor de volgende ronde (tot 28...

Lees meer