Verslag introductiemiddag nieuwe leden

Afgelopen zaterdag, 13 april, waren 13 nieuwe leden aanwezig bij de introductiemiddag. Het is altijd weer een geslaagde bijeenkomst, waarbij nieuwe leden op een ongedwongen manier nader kennis kunnen maken met elkaar, met de baan en met het bestuur van de vereniging. Een van de nieuwe leden, Sanne Windt, schreef na afloop het volgende enthousiaste verslag:

WARM WELKOM!

De Introductiemiddag voor nieuwe leden was top.

Na enthousiaste welkomstwoorden door Aart, Karin en Cees waren we er helemaal klaar voor om op de Florida Scramble Way de baan in te gaan.

We hebben heel fijn gespeeld, gezellig, onbevangen en intussen elkaar leren kennen. Florida Scramble is echt een leuke manier om voordeel te halen uit elkaars kwaliteiten en samen te werken.

Het was prachtig weer, heerlijk zonnetje, prachtige bloesem en af en toe een tamme haas of ganzen die ook genoten van de mooie omgeving.

De introductiemiddag werd vervolgens afgesloten met prijzen, drankjes en hapjes op een gezellig terras. Dankjewel Benno voor de gastvrijheid.

Verder nog meer nieuwe leden leren kennen. Cees heeft op het terras nog een keer de koppelrondes uitgelegd. Wat een mooi bedacht systeem om zo af te spreken met mixed handicaps.

We hebben inmiddels ook al een nieuwe leden ladies beginners clubje (De Oogappeltjes) gevormd en gaan binnenkort voor de eerste keer samen golfen.

We voelen ons heel welkom. Hartelijk dank voor de organisatie van deze fijne middag.

Tot de volgende!

Groetjes,

Sanne Windt

Meer nieuws­berichten

Clubladder De Batouwe

Uitslagen ronde 3 Wedstrijden ronde 4 Wedstrijdverslagen Doe ook mee aan deze leuke matchplaywedstrijden. Je kan zelf kiezen hoe vaak je...

Lees meer

Koppeltjeswedstrijd

Op tweede pinksterdag werd de Koppeltjeswedstrijd gespeeld (niet te verwarren met de Koppelrondes!). Dertig teams van twee personen gingen...

Lees meer