Yes, we mochten weer …

Wat waren ze blij! De zestien dames hadden dinsdag 9 januari even het gevoel van koeien die na de winter voor het eerst weer de wei in mogen. Warm aangekleed, mutsen op, met hier een daar een extra ‘verwarming’, werd gestart op de Peren. Was het maandag nog erg koud, deze dag was het heerlijk. Het zonnetje had al wat kracht en verwarmde hier en daar de ruggen. Een straffe wind op P4 herinnerde ons weer aan de voorspelling: gevoelstemperatuur -15. Hiervan was in de loop van de ochtend niets meer te merken. 

Het ging van zoeken in het hoge gras naar prijsschieten bij een harde ondergrond. Soms kreeg de bal een hele voordelige bounce, maar dat pakte vaak ook anders uit. Op de greens was het vaak van hetzelfde laken een pak. Een mooie hoge bal die op de juiste plek neerkwam,  kwam ongewild meters verder tot stilstand.  Met veel plezier werden de 9 holes gerond en Susan Chiu scoorde zelfs een birdy op P3! Zij was dan ook met 17 punten de winnares van de eerste 9-holeswedstrijd van 2024! Gefeliciteerd! Als tweede eindigde Ton van Zuilenkom (15 punten) en als derde in de rij kreeg Patty Platteel (13 punten) een prijs.

Een 9-holeswedstrijd met zoveel inschrijvingen is dus voor herhaling vatbaar! Het enthousiasme en de nazit zijn net zo groot en gezellig. Schrijf dus in  voor 9 holes of 18 holes en vind elkaar weer op De Batouwe!

In de nieuwsbrief van januari vinden jullie meer nieuws over de activiteiten van de Damescommissie!

Meer nieuws­berichten

Clubladder De Batouwe

Uitslagen ronde 3 Wedstrijden ronde 4 Wedstrijdverslagen Doe ook mee aan deze leuke matchplaywedstrijden. Je kan zelf kiezen hoe vaak je...

Lees meer

Koppeltjeswedstrijd

Op tweede pinksterdag werd de Koppeltjeswedstrijd gespeeld (niet te verwarren met de Koppelrondes!). Dertig teams van twee personen gingen...

Lees meer