Zomerseizoen Damesdinsdag afgesloten

Ook voor de dames zit het zomerseizoen erop! 

We hadden weer geluk. Slechts een korte bui verstoorde deze dag met best redelijke weersomstandigheden. De status van de baan was zodanig dat helaas dames die afhankelijk zijn van een buggy de baan niet in konden. De baan was zwaar, maar met de spelvorm Texas Scramble liet de einduitslag toch nog goede scores zien. 

Als eerste werd de one and only Dinsdag Lady Véronique van Sommeren bekendgemaakt. We zijn even de tel kwijt hoe vaak ze deze onderscheiding als heeft veroverd. Marja bracht haar bewondering over, dat Véronique ondanks haar lage handicap telkens weet te scoren. Wij kunnen ons daar alleen maar bij aansluiten. Gefeliciteerd!

Het winnende team en de Dinsdag Lady trots op de foto: Patty, Véronique, Diana en Marlies

De Leary op Peren 4 werd door team 2 (Iny Henzen, Karin van Erven en Helen van Herwijnen) in de wacht gesleept, nadat enige tijd was geprobeerd de eigenlijke winnares, Mona Keizer op te sporen. Helaas was ze niet meer van de partij 🙂

De keuze van de Damescommissie om Appel 4 in te zetten voor de Neary was, zeker gezien de baanomstandigheden, niet de juiste. Geen enkele afslag heeft de green bereikt. We hebben ervan geleerd.

Allereerst werd aan het team van Simone Hamerling, Marjolijn Boekhorst, Liesbeth van de Leemkolk en Gail Groen, met een netto-score van 40, de derde prijs overhandigd. Als tweede eindigde team 2 (Iny Henzen, Karin van Erven en Helen van Herwijnen) met een netto-score van 44. De winnaressen van de afsluitende wedstrijd zijn geworden Diana den Besten, Marlies Schuil, Véronique van Sommeren en Patty Platteel. De netto-score was 46. 

Team 2 werd tweede: Helen, Iny en Karin

Alle teams waren verheugd over de ‘gezellige’ prijzen.  

Derde prijs voor het team van Liesbeth, Simone en Marjolijn

Twee commissieleden werden in het zonnetje gezet met een prachtige bos bloemen. Zowel Gerrie Koenen als Mia Veltman nemen afscheid als commissielid. Mia is slechts kort lid geweest en stapt per 1 januari over naar een andere club. Gerrie is een ‘ oudgediende’. Ze heeft er zes jaar lidmaatschap op zitten en ook rond 2014 heeft ze al haar steentje bijgedragen . We zullen haar kritische en opbouwende feedback missen. Ga jij haar plaats innemen? Wij hebben jou nodig!

De heerlijke hapjes waren zeer welkom bij de, toch enigszins vermoeide, dames. Marja Alofs kon helaas niet deelnemen aan de wedstrijd, maar dat weerhield haar er niet van toch de honneurs als voorzitter waar te nemen. 

Op naar het winterseizoen

Vanaf volgende week start het winterseizoen. We spelen naast de reguliere wedstrijden ook de wedstrijden voor de Winterkoningin. De inschrijving sluit zondagavond om 17.00 uur. We starten vanaf 10.00 uur. Zijn er minder dan 12 inschrijvingen, dan gaat een wedstrijd niet door. Je kunt wel zelf lopen, en het is dan wel zo netjes je af te melden bij je teamgenoten wanneer je niet meedoet. De Damescommissie bespreekt nog of de mogelijkheid voor een 9-holeswedstrijd wordt geboden. 

Meer nieuws­berichten

Clubladder De Batouwe

Uitslagen ronde 3 Wedstrijden ronde 4 Wedstrijdverslagen Doe ook mee aan deze leuke matchplaywedstrijden. Je kan zelf kiezen hoe vaak je...

Lees meer

Koppeltjeswedstrijd

Op tweede pinksterdag werd de Koppeltjeswedstrijd gespeeld (niet te verwarren met de Koppelrondes!). Dertig teams van twee personen gingen...

Lees meer