Zonnige MIXwoensdag invitatiedag

De 62 deelnemers werden om elf uur ontvangen met een overheerlijke appelbeignet (aangeboden door Het Bankethuis), koffie en thee. De wedstrijd ging om twaalf uur van start met een shotgun, maar eerst werd de hele groep op de foto gezet door Frank Wijgmans.

Na ruim vier uur was iedereen terug bij het clubhuis, alwaar plaatsgenomen werd in de serre waar diverse hapjes werden uitgeserveerd en de consumptiemunten werden ingewisseld voor welverdiende drankjes.

Door de MIXwoensdag-commissie was er een longest uitgezet . Deze werd bij de heren gewonnen door Wim Laponder en bij de dames door Ria van der Wens. De neary op Appel 8 was voor Chris van Oijen.

De prijzen zijn gesponsord door Het Bankethuis, kaasboerderij van Leeuwen en van Doesburg uit Culemborg, Bloemisterij  van den  Berg uit Est, Boerderijwinkel Lagerweij Buurmalsen en horeca Batouwe. Tot slot zijn de greenfees voor de gasten beschikbaar gesteld door de shop. De greenfees zijn door middel van een loting uitgereikt aan de desbetreffende gelukkigen.

Kortom, het was een zonnige en gezellige dag en voor iedereen was er een prijs.

Namens het winnende team,
Ria van der Wens

Meer nieuws­berichten

Clubladder De Batouwe

Uitslagen ronde 3 Wedstrijden ronde 4 Wedstrijdverslagen Doe ook mee aan deze leuke matchplaywedstrijden. Je kan zelf kiezen hoe vaak je...

Lees meer

Koppeltjeswedstrijd

Op tweede pinksterdag werd de Koppeltjeswedstrijd gespeeld (niet te verwarren met de Koppelrondes!). Dertig teams van twee personen gingen...

Lees meer